Åpen søndag i Vartomtenbygningen

Domkirkeoddens Venner vil gjerne ha med flere på laget og inviterer inn i Vartomtenbygningen søndag 05. mai 2019.

  • Grusveg som fører over et tun med en låve lengst til høyre, samt to brunlige tømmerbygninger hvorav det ene med svalgang.
    1/1
    Anno Domkirkeodden

Søndag 05. mai mellom kl. 12.00 og 15.00 inviterer Domkirkeoddens Venner alle som vil til å komme innom dem i Vartomtenbygningen på Åsgarden (huset lengst til venstre på bildet). Her vil det bli mulig å høre på foredrag om bygningen, slå av en prat, kjøpe seg en kaffekopp og en vaffel, og selvfølgelig også melde seg inn i venneforeningen dersom man ønsker det.

Det blir mulig å få en orientering om Vartomten; litt historie om gården fra prestegods til «frigård» og hvorfor denne bygningen er her på Domkirkeodden. Orienteringen er planlagt til kl. 12.30, 13.30 og 14.30. 

Dette er en av få muligheter i løpet av året til å komme innomhus i denne flotte bygningen da den pleier å være stengt for publikum.

Det er på dette tunet Klatreparken Domkirkeodden har sin løypestart også. Om de skulle ha åpent, kan familien ta seg en heldagstur med mye bra påfyll for både kropp og sjel.

Legg søndagsturen til Odden og kom innom Åsgardstunet rett ved Jernbanemuseet.

VELKOMMEN!​