MuseumsNATT 2018

Syv nattåpne museer, veteranbusser i skytteltrafikk – nye museumsopplevelser. Velkommen til et vårlig kultureventyr!

Du starter på hvilket museum du vil og du hopper på hvilken buss du vil – de går i skytteltrafikk ca. hvert 20. minutt. Billetten gir inngang til alt du rekker å se mellom 18:00 og 24:00 og så mange bussturer du rekker.

Det hele avsluttes på Domkirkeodden med nattajazz og midnattsviser – med et repertoar valgt spesielt for den stemningsfulle akustikken i vernebygget.

Buss & museum: 250,- pr person. Billetter kjøpes når du ankommer det første museet på turen, eller du kan forhåndskjøpe på ticketmaster.no.

Spise & drikke: Hvert museum har sin lille MuseumsNATT-meny til hyggelige priser.

Program: museumsnatt.no


På én og samme billett kan du i år besøke både Migrasjonsmuseet, Atlungstad Brenneri, Kunstbanken Hedmark Kunstsenter, Kirsten Flagstad Museum, Hamar Bryggeri, Norsk Jernbanemuseum og Domkirkeodden.

  • Veteranbussen fra Gustavsen Turbiler og Hamar og Omland Bussveteran vil kjøre i skytteltrafikk mellom de sju destinasjonene denne kvelden.
    1/1
    Veteranbussen fra Gustavsen Turbiler og Hamar og Omland Bussveteran vil kjøre i skytteltrafikk mellom de sju destinasjonene denne kvelden.

Arrangementet vil starte kl. 18.00 på ettermiddagen og vare henimot midnatt hvor vi ser for oss å samle så mange som mulig til en vakker musikalsk avslutning i Hamardomen.