Hopp til hovedinnhold

Olsokkonsert i Hamardomen

28. juli 2023 kl. 21.30 ønsker vi velkommen til olsokkonsert med Levi Bergrud Trio i Hamardomen.

  • Levi Bergrud går på skrå over en gate mellom høye hus.
    1/1
    Levi Bergrud

En konsert med Lewi Bergrud er en eksplosjon av energi og uventede overraskelser. Dette kombinert med et personlig og ekte ønske om å formidle håp, trøst og godhet gjør at du vil oppleve at både hårene reiser seg og tårene triller, og man sitter igjen med en genuin lykksalig opplevelse som ikke kan beskrives med ord.

For Lewi ble et musikkfylt hjem og det glade bedehusmiljøet et uvurderlig utgangspunkt for en videre karriere i musikk- og formidlingsbransjen. Lewi er en musiker og artist i ordenes rette forstand. Han er en ettertraktet studiomusiker som dukker opp på et uttal album, TV-program, reklamer, og på tur med de største artistene på et utall festivaler.

  • Levi Bergrud spiller gitar og synger.
    Levi Bergrud

I dag er Lewi også selv en ettertraktet soloartist som gjester små og store scener i inn- og utland. Uansett om arenaen er et stadion, en konsertsal, kirke eller pub, evner han å skape en intim og uhøytidelig atmosfære. Som om publikum var gjester i hans egen stue.

Lewis største motivasjon med musikken er nettopp å skape små og store øyeblikk som treffer konsertgjestene i sjela. Han deler sine tanker rundt de store temaene i livet, med musikken som uvurderlig verktøy.

Billetter


Billetter kr. 350,- kan kjøpes her.

NB! Begrenset antall plasser.

Konserten har separate billetter, men er en del av et større olsokarrangement.

Velkommen til konsert!