Hopp til hovedinnhold

Damer i Domen

Damenes Aften, med Innlandet Strykekvartett, Tori Erlien-Årva og Ivan Ivantchev , inviterer til varme, sommerlige toner i Hamardomen.

NB! Arrangementet har funnet sted

Damenes Aften, med Innlandet Strykekvartett, Tori Erlien-Årva og Ivan Ivantchev , inviterer til varme, sommerlige toner.

Hamardomen Domkirkeodden
26.mai 2024
18.00 – 18.30
  • Gruppebilde av damekoret Damenes Aften, alle iført svarte og turkise kjoler, stående foran middelaldermurene i Hamardomen.
    Arnfinn Johnsen

Velkommen til en stemningsfull konsert der Damenes Aften, med gjester, spiller på de vakre omgivelsene, atmosfæren og den særpregede klangen som skapes i Hamardomen.

Koret synes det blir ekstra stas å få framføre stykker som Spring Morning av John Høybye og Days of Beauty av Ola Geilo for dere. To nydelige stykker skrevet for kor, stryk og piano.

Koret har i den forbindelse invitert med seg Innlandet Strykekvartett, fløytist Tori Erlien-Årva og Pianist Ivan Ivantchev, samt noen utvalgte mannlige sangere, og gleder seg til å male musikalske bilder for dere innen både klassisk repertoar, folkemusikk og mer moderne musikk.

  • Plakat med info om konserten (som også er angitt i teksten her) hvor også logoen til koret; en damesko foran "Damenes Aften" hviler over en rosa blomsterbakgrunn, og gruppebildet av koret er gjengitt.
    1/1
    Damenes Aften
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 2