<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=841460243532459&ev=PageView&noscript=1" />

Påskenøtter 2022

Bli med på årets påskenøtter, og vær med i trekningen av fine premier!

  • To påskekyllinger står på en benk med Hamardomen i bakgrunnen. Tekst på bildet: påskenøtter 2022, skjærtorsdag - andre påskedag, på Domkirkeoddens Facebookside. (Foto/Photo)
    1/1
    Anno Domkirkeodden

Siden vi dessverre heller ikke i 2022 har anledning til å ønske velkommen til åpent i Hamardomen eller noe annet sted på museet, har vi bestemt å invitere alle som følger oss på Facebook til å delta i våre påskenøtter. 

Fra og med skjærtorsdag til og med 2. påskedag vil vi kl. 08.00 poste et bilde på vår Facebookside. Dette håper vi mange vil være med og gjette på hva kan være. Kl. 21.00 samme kveld kommer løsningen på dagens påskenøtt, også på Facebooksiden vår.

Alle som følger Domkirkeodden på Facebook, kan delta i konkurransen. Kriteriene for å bli med i trekningen av flotte premier, er at man har gjettet på dagens nøtt OG kommentert på løsningen samme dag - gjerne med egne tanker, minner, erfaringer eller liknende knyttet til dagens løsning.

God nøttepåske!