Hopp til hovedinnhold

Informasjon om anleggsarbeider på Domkirkeodden sommeren 2024

I forbindelse med bygging av Regionalt historiesenter på Domkirkeodden vil det i uke 29-32 foregå grave- og sprengningsarbeider. Museet holder åpent som vanlig med våre daglige omvisninger. Men, sprengningsarbeidene vil berøre publikum på gitte tidspunkt av dagen.

Sprengningsarbeidene vil kun foregå i ukedager (mandag-fredag). Fortrinnsvis vil det sprenges klokken 11 og klokken 14. Rundt disse tidspunktene ønsker vi at publikum er på god avstand i forhold til steinsprang.

Vi har ønsker at Urtehagen er området man skal oppholde seg i når sprengningsarbeider pågår. Alle vil bli varslet i god tid, og det er kun snakk om 10-20 minutter før publikum igjen kan bevege seg fritt i museet. Våre guider vil være behjelpelig med veiledning og svarer gjerne på spørsmål. Vi vil gjøre alt vi kan for at dette skal berøre publikum minst mulig, og at alle skal ha en fin opplevelse i trygge rammer.

  • Tegnind av hvordan bygget "Shelter" er ment å passe inn i landskapet ved å flukte med gressbakken utenfor og har torv på taket.
    1/1
    Atelier Lorentzen Langkilde
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 2