Vielser i Hamardomen 2021

Følgende lørdager er satt av til vielser i Hamardomen for sesongen 2021:

DatoKl. 12.00Kl. 14.00Kl. 16.00
Lørdag 15. maiopptattopptattopptatt
Lørdag 29. mailedigledigledig
Lørdag 05. juniledigledigopptatt
Lørdag 26. juniopptattledigledig
Lørdag 03. juliopptattledigopptatt
Lørdag 17. juliledigledigopptatt
Lørdag 31. juliopptattledigopptatt
Lørdag 14. augustopptattopptattopptatt
Lørdag 28. augustopptattopptattopptatt
Lørdag 04. septemberopptattopptattopptatt
Lørdag 18. septemberopptattopptattledig
  •  (Foto/Photo)
    Annemari Ruthven Photography

Alle dager settes det av tid til vielser kl. 12.00, 14.00 og 16.00

Booking skjer etter "førstemann til mølla"-prinsippet, og selv om vi vil gjøre vårt ytterste for å holde oversikten her på hjemmesidene oppdatert, ber vi om at dere benytter skjemaet nedenfor eller alternativt sender oss en e-post eller ringer oss: 62 54 27 00 for å få vite helt sikkert om det ønskede tidspunktet er ledig eller ikke. 

En vielsesbooking er å anse som gjeldende fra dere har mottatt leiekontrakt. Det holder derfor ikke å la være å returnere kontrakten om man ikke ønsker å benytte tidspunktet; vennligst gi direkte beskjed om dette.

Før midten av mai og etter slutten av september er det mer «fritt fram» dersom det ikke er andre arrangementer i Hamardomen. Er det stor pågang eller helt spesielle ønsker som gjør at brudeparet ønsker andre enn de oppsatte datoene i sesongen, kan det være en mulighet å åpne for vielse på andre tidspunkter forutsatt at brudeparet selv skaffer til veie prest/ vigsler og går med på å tillate museets øvrige publikum tilgang til lokalet under hele vielsen. På grunn av Covid-19 situasjonen i 2020 vil de aller fleste lørdager også i selve sesongen være åpne for vielser på disse betingelsene i 2021.

Brudepar som ikke er tilhørende i regionen, og som ønsker kirkelig vielse, oppfordres uansett til å ta med seg egen prest om de har anledning.