Hopp til hovedinnhold

Vielser i Hamardomen

Hamardomen er et unikt vernebygg i glass og stål, bygget for å ta vare på kalksteinsruinene etter katedralen som lå her i middelalderen.

Det er bare mulig å booke vielse i Hamardomen i sommersesongen (mai-september) for ett og ett år. Vielsesdatoer for kommende år blir klare i månedsskiftet januar-februar året før og offentliggjøres her og på vår Facebookside samtidig når de er klare.

Vi gjør oppmerksom på at lønn til prest/ vigsler ikke er inkludert i leieprisen. Brudepar som ikke er hjemmehørende i regionen, og som ønsker kirkelig vielse, oppfordres til å ta med egen prest hvis mulig. Vi har kontakt med Hamar og Vang menighet om tildeling av prest på gitte dager, men all annen vigslingskontakt må brudeparet selv sørge for.

Priser og retningslinjer fra 2025:

Fra og med 01.01.2025 vil følgende priser gjelde for vielser i Hamardomen:
Januar-april og oktober-desember: kr. 10.000,-
Mai-september: kr. 11.000,-

Det kan fremdeles være mulig å booke vielser på dager som ikke er satt av i perioden mai-september under følgende forutsetninger:
- at brudeparet ikke ønsker prest fra Hamar
- at museets øvrige gjester får vandre i lokalet under hele vielsen
- at vielsen starter kl. 11.30, 13.30 eller 17.00

Vielser utenfor sesong (januar-april og oktober-desember) anbefales booket via e-post (husk å få med ønsket dato OG tidspunkt).

Tidligere vielser i Hamardomen

Her samler vi lenker til blogginnlegg, nyhetssaker og annet som kan være artig å få med seg fra tidligere bryllup i Hamardomen. Tips oss gjerne dersom du har en sak vi ikke har lenket til!

Museum24:Portal - 2024.05.06
Grunnstilsett-versjon: 2