Sissel Kyrkjebø: Reflections

Velkommen til to konserter med Sissel Kyrkjebø i Hamardomen torsdag 09. september 2021 kl. 18.00 og 20.30.

  • Svart-hvitt helfigurprotrett av Sissel Kyrkjebø. (Foto/Photo)
    Kristin Saastad

I perioden 6. – 14. september tar Sissel med seg sitt store musikkprosjekt «Reflection» på turne i Norge, og besøker 6 spillesteder: Trondheim, Drammen, Hamar, Nordfjordeid, Fosnavåg og Bergen. Foruten artisten selv medvirker 3 musikere på scenen: Tim Carmon, Johnny Sjo og Bernt Rune Stray. I Nidarosdomen vil Nidarosdomens Jentekor også delta.

Turneen for dette prosjektet var egentlig planlagt gjennomført i Norge, Sverige og Danmark, men pandemien har ført til flere utsettelser og vi konsentrerer oss nå om disse spillestedene i Norge.

Reflections er et prosjekt som startet i 2019. Sissel fyllte da 50 år, og fra 26. mai dette året startet hun løpet med å gi ut 52 låter, én hver uke. Dette er nye innspillinger av tidløse låter som strekker seg fra 1920 – tallet og frem til i dag: det er kjærlighetssanger (love songs), standardlåter, gospellåter o.l.. Felles for dem alle er at de fremføres på engelsk, og har tekst som omhandler våre ulike sinnsstemninger: glede, kjærlighet, forelskelse, tristhet, å lengte etter noe eller noen osv. I tillegg til låtutgivelsene ble det også laget 52 musikkvideoer / intervjuvideoer som kommenterte
hver låt.

Etter å ha jobbet i studio med 52 sanger og laget 52 musikkvideoer gleder jeg meg til å endelig kunne presentere et utdrag fra mitt Reflections-prosjekt live. Det blir satt opp konsert på kun seks nøye utvalget konsertsteder i Norge.

Sissel Kyrkjebø

Kombinasjonen av Sissels bemerkelsesverdige stemme og formidlingsevne har gjort henne til en svært ettertraktet artist over store deler av verden. Hennes unike sceneutstråling gjør at publikum føler hun synger direkte til deg, og bare deg.

Siden Sissel slapp sitt første soloalbum som 16-åring har hun hatt en enorm suksess i både inn- og utland, og i Norge blir stemmen hennes omtalt som en nasjonalskatt. Gjennom en lang karriere har hun samarbeidet med artister som Diana Krall, Placido Domingo, Warren G, Bryn Terfel og José Carreras for å nevne noen. Sissels stemme er også sterkt forbundet med storfilmer som Titanic og Ringenes Herre, og hun har utallige opptredener på de største scener i inn- og utland, TVprogrammer, plate- og CD-innspillinger, og store juleturneer i hele Norden.

Billetter

Billetter kr. 595,- inkl. avgift kan forhåndskjøpes hos Ticketmaster.

UTSOLGT kl. 18.00 og FÅ LEDIGE kl. 20.30.

  • Plakat som viser alle spillesteder for konserten: 6/9 i NidarosDomen, 7/9 i Drammen Teater, 11/9 i Operahuset Nordfjoreid, 12/9 i Fosnavåg Konserthus og 14/9 i Håkonshallen i Bergen. (Foto/Photo)
    1/1
    Skyskraper Artist