Hopp til hovedinnhold

«Uten mat og drikke duger helten ikke»

Hvilke tilbud finnes til våre besøkende når det gjelder bespisning?

Forfriskninger


I Borgporten som er hovedinngangen til museet, kan du få kjøpt brus, mineralvann, is og diverse slikkerier.

Cafe San Peregrino - mobil serveringsvogn

  • Ei lita, hvit serveringsvogn står i skyggen av Storhamarlåven med gammel murvegg til høyre, og åpen grusplass til høyre samt det gamle restaurantbygget på Domkirkeodden i bakgrunnen. Foran vogna står en plakatbukk.
    1/1
    Diego Johanny Garces Rueda

Fra ei lita, trivelig serveringsvogn i museumsparken kan du få kjøpt nydelig columbiansk kaffe og sveler/ lapper når du besøker Domkirkeodden i 2024. 

Vogna står lett synlig på hjørnet av Storhamarlåven.

Åpningstider mai:
Tirsdag-søndag 10-17 eller 18
Mandag stengt

Vi tar værforbehold og lukker vogna ved veldig dårlig vær.

Soloppgang over frodig skogslandskap, et columbiansk flagg henger i solstrålene til venstre i bildet, og i nedre billedkant er en kaffekopp på skål.

San Peregrino-kaffe er en familiebedrift i Colombia som tilbyr deilig kaffe til alle kaffeelskere.

Denne kaffen dyrkes på gården El Paraiso som ligger i kafferegionen San Peregrino Caldas i Colombia.

Kaffen dyrkes og behandles med beste omsorg og prosess for å få høyeste kvalitet. Den selges for tiden i Manizales Colombia og begynner nå å bli importert og solgt i Norge.

Piknik i det grønne


Friluftsmuseet og museumsparken her på Domkirkeodden er som skapt for piknik! Fyll en kurv med det du måtte ønske av mat og drikke og ta den med ut til oss for å nyte et godt måltid i vakre, rolige omgivelser.

På grunn av byggingen av Regionalt Historiesenter, som har som mål å åpne våren 2026, er det dessverre ikke noe innomhus serveringstilbud på Domkirkeodden sommeren 2024 og 2025. Vi beklager dette på det sterkeste, men håper på forståelse og oppfordrer alle våre besøkende til å benytte sjansen til å kjøpe seg tilgjengelige forfriskninger eller nyte medbragt på tilrettelagte steder i museet.

  • Det er totalforbud mot engangsgriller i museumsparken. Plakat med teksten "forbud mot engangsgriller" og et bilde av en engangsgrill med et stort, rødt forbudstegn over.
    Anno Domkirkeodden

På grunn av brannfare og miljømessige hensyn er det totalforbud mot engangsgriller på museets eiendom. Forbudet mot engangsgriller gjelder hele museumsområdet fra eiendomsgrensen ved Riise-villaen (Storhamargt. 126) til tidligere Hamar Camping (Strandvn. 156).

Publikum som ønsker å grille, kan medbringe kull og benytte den utplasserte grillpannen i Rosenlundvika (litt innenfor badebrygga). NB! Brukes kun i stille vær, og må påses å være helt slukket før man forlater stedet.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 2