Hopp til hovedinnhold

«Uten mat og drikke duger helten ikke»

Hvilke tilbud finnes til våre besøkende når det gjelder bespisning?

Forfriskninger


I Borgporten som er hovedinngangen til museet, kan du få kjøpt brus, mineralvann, is og diverse slikkerier.

Piknik i det grønne


Friluftsmuseet og museumsparken her på Domkirkeodden er som skapt for piknik! Fyll en kurv med det du måtte ønske av mat og drikke og ta den med ut til oss for å nyte et godt måltid i vakre, rolige omgivelser.

På grunn av byggingen av Regionalt Historiesenter, som har som mål å åpne våren 2026, er det dessverre ikke noe særskilt serveringstilbud på Domkirkeodden sommeren 2024 og 2025. Vi beklager dette på det sterkeste, men håper på forståelse og oppfordrer alle våre besøkende til å benytte sjansen til å nyte medbragt på tilrettelagte steder i museet.

  • Det er totalforbud mot engangsgriller i museumsparken. Plakat med teksten "forbud mot engangsgriller" og et bilde av en engangsgrill med et stort, rødt forbudstegn over.
    Anno Domkirkeodden

På grunn av brannfare og miljømessige hensyn er det totalforbud mot engangsgriller på museets eiendom. Forbudet mot engangsgriller gjelder hele museumsområdet fra eiendomsgrensen ved Riise-villaen (Storhamargt. 126) til tidligere Hamar Camping (Strandvn. 156).

Publikum som ønsker å grille, kan medbringe kull og benytte den utplasserte grillpannen i Rosenlundvika (litt innenfor badebrygga). NB! Brukes kun i stille vær, og må påses å være helt slukket før man forlater stedet.