«Uten mat og drikke duger helten ikke»

Hvilke tilbud finnes til våre besøkende når det gjelder bespisning?

Kjærligheter, lakrisstenger, karameller og andre søtsaker. (Foto/Photo)

Forfriskninger fra museumsbutikken


I vår museumsbutikk ved hovedinngangen kan du få kjøpt brus, mineralvann, is og diverse slikkerier.

  • Restauranten på Domkirkeodden ligger oppe på en liten høyde rett innenfor hovedinngangen- (Foto/Photo)
    Anno Domkirkeodden / Linda Fredriksberg


Vakkert plassert rett innenfor hovedinngangen til museet ligger
Odden Spiserisom åpner dørene for publikum 7. mai 2021. Her vil det være mulig å nyte både lunsj, middag og noe søtt sammen med en kopp kaffe, en øl, et glass vin eller hva man måtte ønske - både inne i det romslige serveringslokalet og utefor på den vakkert beliggende verandaen med utsikt mot museumsparken og Mjøsa.

Hamar2015-Gilde-Middelalderforenigen-3.JPG (Foto/Photo)

Piknik i det grønne


Friluftsmuseet og museumsparken her på Domkirkeodden er som skapt for piknik! Fyll en kurv med det du måtte ønske av mat og drikke og ta den med ut til oss for å nyte et godt måltid i vakre, rolige omgivelser.

  •  (Foto/Photo)

På grunn av brannfare og miljømessige hensyn er det totalforbud mot engangsgriller på museets eiendom. Forbudet mot engangsgriller gjelder hele museumsområdet fra eiendomsgrensen ved Riise-villaen (Storhamargt. 126) til tidligere Hamar Camping (Strandvn. 156).

Publikum som ønsker å grille, kan medbringe kull og benytte den utplasserte grillpannen i Rosenlundvika (litt innenfor badebrygga). NB! Brukes kun i stille vær, og må påses å være helt slukket før man forlater stedet.