«Uten mat og drikke duger helten ikke»

Hvilke tilbud finnes til våre besøkende når det gjelder bespisning?

Kjærligheter, lakrisstenger, karameller og andre søtsaker. (Foto/Photo)

Forfriskninger fra museumsbutikken


I vår museumsbutikk ved hovedinngangen kan du få kjøpt brus, mineralvann, is og diverse slikkerier.

  •  (Foto/Photo)


Vakkert plassert rett innenfor hovedinngangen til museet ligger Odden SpiseriHer vil det være mulig å nyte både lunsj, middag og noe søtt sammen med en kopp kaffe, en øl, et glass vin eller hva man måtte ønske - både inne i det romslige serveringslokalet og utenfor på den vakkert beliggende verandaen med utsikt mot museumsparken og Mjøsa.

Åpningstider for Odden Spiseri:
Mandag-onsdag 11-17
Torsdag-lørdag 12-23
Søndag 12-18

Restauranten kan velge å stenge for private arrangementer. 
Grupper bes alltid om å bestille på forhånd,

Hamar2015-Gilde-Middelalderforenigen-3.JPG (Foto/Photo)

Piknik i det grønne


Friluftsmuseet og museumsparken her på Domkirkeodden er som skapt for piknik! Fyll en kurv med det du måtte ønske av mat og drikke og ta den med ut til oss for å nyte et godt måltid i vakre, rolige omgivelser.

  •  (Foto/Photo)

På grunn av brannfare og miljømessige hensyn er det totalforbud mot engangsgriller på museets eiendom. Forbudet mot engangsgriller gjelder hele museumsområdet fra eiendomsgrensen ved Riise-villaen (Storhamargt. 126) til tidligere Hamar Camping (Strandvn. 156).

Publikum som ønsker å grille, kan medbringe kull og benytte den utplasserte grillpannen i Rosenlundvika (litt innenfor badebrygga). NB! Brukes kun i stille vær, og må påses å være helt slukket før man forlater stedet.