Løtenbygningen

Helt nede ved vannet i Rosenlundvika ligger det som på museet blir kalt"Løtenbygningen". Denne bygningen ble oppført som prestebolig i Løten 1706 etter en brann på prestegården. Tidligere har bygningen hovedsaklig vært brukt til kunstutstillinger og som lokale for skoleformidling, men fra og med våren 2014 har det også vært mulig å leie huset til møter, selskaper eller andre arrangementer.

I Løtenbyningen er det flere rom av ulik størrelse både i første og andre etasje. Takhøyden oppe er noe lav, de to hovedrommene er møblert med langbord og benker, øvrige rom er relativt spartansk møblert.

Det er i hovedsak første etasje som egner seg til selskapeligheter, særlig vil det være rommet lengst sør i bygningen - det såkalte "blåromomet" - hvor man kan dekke til selskap med banker og langbord. Men huset er også egnet for møter eller seminarer der det er ønskelig med flere mindre grupperom, og hele bygningen byr på en fredelig og hjemmekoselig atmosfære med muligheter for fyr på peisen eller i vedovnen.

Det er innlagt vann, kjøkken med komfyr og kjøleskap i første etasje og toalett i andre etasje. Vi anbefaler leietaker å besiktige lokalet før leiekontrakt inngås nå i oppstarten, men vi ser for oss at det kan dekkes til cirka 30 personer i "blårommet".

Alt av duker, lysestaker, servise, glass, bestikk mm. besørges av leietaker.

Løtenbygningen har kapasitet til omlag 30 stk. hvis alle skal bespies i samme rom, ellers er det flere store rom der.

Priser som gjelder fra 10.1.2019

Hverdager i kontortida: kr. 2.000,-
Kveldstid samt helg og helligdager: kr. 4.000,-
Weekendleie (fredag kl. 15.00 - søndag kveld): kr. 7.500,-
Påfølgende dag 50 % i leie.

Leieperioden er normalt fra kl. 09.00 - kl. 03.00 påfølgende dato om ikke annet avtales (weekendleie fredag kl. 15.00 - søndag kl. 23.30).

Alle priser inkluderer sluttvask.

På grunn av utfordringer i forhold til oppvarming og vanntilførsel, er Løtenbygningen dessverre ikke tilgjengelig for leie i perioden 1. november til 1. april.

Utleiehåndbok for Løtenbygningen

Det er utarbeidet en utleiehåndbok som alle våre leietakere plikter å sette seg inn i. Denne permen deles ut sammen med nøkkel, og den finnes i skapet på kjøkkenet samt her på nettet.