Klang av Oldtid

Bronselurene ble spilt på over hele Norden i oldtiden før de brått ble lagt bort lenge før vår tidsregning. Klang av Oldtid har brakt dem på banen igjen og du kan nå høre dem i samspill med tidsriktige instrumenter, med nyskrevet musikk og i fantastiske omgivelser i Hamardomen 21. august 2019, kl. 19.00.

 • Fire mennesker kledd i bronsealderklær står og blåser i hvert sitt bukkehorn eller bronselur.
  1/1
  Klang av Oldtid

Klang av Oldtid har på nytt innført de 3000 år gamle bronselurene til europeisk musikkliv. Orginalene fra Nationalmuseet i København er 3D-scannet, instrumentene rekonstruert og er idag de eneste autentiske spillbare bronselurene i hele verden! Spesialsydde drakter fra bronsealderen er anskaffet og komponister har bidratt med musikk inspirert av blant annet norrøn mytologi. Ensemblet består av Signe Irene Time på vokal, Susanne Bjørgum Torgersen, Marcel Totolici, Jens Christian Kloster og Gaute Vikdal på lur, bukkehorn og Ivar Atle Fjordheim på slagverk. Klang av Oldtid har etter oppstarten i 2013 konsertert over hele Norden og reiser direkte videre på turne til Slovenia. Konserten i Hamardomen skal filmes og byr på improvisasjon og repertoaret er fra våre to CD "Bronselur" og "Tunesteinen".

Du kan gjerne følge detaljer om konserten i Hamardomen på Facebook.

Mer om Klang av Oldtid
Om medlemmene

Billetter

Billetter selges bare ved inngangen.
Ordinær kr. 300,-
Student kr. 200,-

VELKOMMEN!

 • Bronsealderkledd band som spiller på bronselurer utendørs.
  Klang av Oldtid
 • Bronsealderkledd band spiller på lur og andre blåseinstrumenter i blålig konsertbelysning på en scene.
  Vetle Granath Magelssen
 • To bronsealderkledde mennesker står foran en rødlig murvegg og blåser i hver sin bronselur.
  Klang av Oldtid
 • En liten seilbåt uten seil i masten ligger til land. Oppi båten står og sitter bronsealderkledde mennesker som spiller på lur.
  Klang av Oldtid