Hopp til hovedinnhold

Harpekonsert med Helisir

Velkommen til tre stemningsfulle konserter i Hamardomen gjennom året.

Stemningsfulle konserter med Helisir!

Hamardomen Domkirkeodden
15.april 2024
15.00 – 17.00
30.juni 2024
19.00 – 21.00
19.sep. 2024
19.00 – 21.00
Kjøp billett

Bli med oss på en uforglemmelig musikalsk reise med HELISIR, et banebrytende eksperimentell folkemusikkprosjekt fra hjertet av Lene Silvia Lundereng! Du har kanskje allerede hørt om henne fra hennes strålende opptredener på Middelalderfestivalene, men nå har du sjansen til å oppleve hennes magi på nært hold med ikke én, ikke to, men tre eksklusive konserter her i Hamar!

  • Svart-hvitt portrett av ung kvinne som sitter med en harpe inntil seg og hviler haken i venstre hånd.
    Espen Winther

HELISIR fortryller publikum med en unik blanding av norsk folkemusikk og keltisk harpe og når mulighetene tillater noen elektroniske atmosfæriske elementer, og hennes stemme bærer alt fra tradisjonelle kvad til irske kjærlighetssanger og meditativ musikk. Med fem albumutgivelser siden 2015, inkludert det etterlengtede femte albumet "NORTHDWELLER" som lanseres 1. mars 2024, har Lene skapt et unikt musikalsk univers som berører sjelen.

Årets konserter:

Årets konserter er fordelt over tre sesonger for å feire skiftende landskap og stemninger. Bli med oss på vårkonserten den 28. april, sommerkonserten den 30. juni og høstkonserten den 19. september. Her inviteres publikum til å lande, å stilne, å la seg henføre og berøre av musikkens kraft.

Lene's musikk er ikke bare underholdning; den er en invitasjon til å utforske, til å reflektere og til å la seg føre inn i en magisk verden av intimitet og sårbarhet, samtidig som den inspirerer til håp og indre vekst.

Disse konsertene er egnet for alle aldre, med et rolig og avslappende tempo som inviterer til total avslapning. Vi anbefaler at du kler deg komfortabelt (spesielt med tanke på våren og høsten når temperaturene kan være kjølige) og tar med deg noe å sitte på for ekstra komfort. Forvent en opplevelse på rundt 1,5-2 timer med ren musikalsk nytelse.

Som en ekstra bonus går en del av billettinntektene tilbake til museet for å støtte deres viktige arbeid med å bevare historie og kultur, samt muliggjøre fremtidige arrangementer og forskning. Din deltakelse vil ikke bare være en feiring av musikk, men også en støtte til fellesskapet og dets kulturelle arv.

​Bli med oss på en minneverdig kveld med HELISIR og la deg fortrylle av hennes musikk og magi. Velkommen skal du være!

Billetter:

Ordinær kr. 250,-
Student/ honnør kr. 200,-

  • Svart plakat med bilde av ung kvinne med lus som sitter med en harpe under navnet HELISIR skrevet med runer. Teksten på plakaten lyder: Harpekonserter Domkirkeodden 18. april 15:00, 30. juni 19:00, 19. september 19:00, ordinær kr. 250,- student/ honnør kr. 200,- Strandvegen 100, 2315 Hamar
    1/1
    Helisir
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 2