LJOS

Konsert med Fauna Vokalkvintett i vintervakre Hamardomen lørdag 21. desember 2019 kl. 19.00!

I konserten "Ljos" ønsker vokalkvintetten Fauna velkommen til en konsert som tar for seg både kjente og mer ukjente norske julesanger. Gjennom vare, egenartede arrangementer gjenskaper de kontrastene mellom lys og mørke. Konserten er basert på albumet med samme navn, som ble utgitt på 2L høsten 2018.

Til Glassdomen har kvintetten med seg Jon Brodal på fele/hardingfele og danserne Karin Midgard og Frida Vorgaard, og sammen inviterer de til en helt unik og stemningsfull opplevelse denne førjulskvelden.
________

Jon Brodal (f. 1986) er født og oppvokst i Oslo, og fikk sitt første møte med den norske tradisjonsmusikken gjennom spelemenn som hadde flyttet til byen fra mange kanter av landet. Han oppdaget
etterhvert hardingfela, og ble hekta! Etterhvert ble det mange besøk til spelemenn i Valdres, Telemark, og flere steder på Vestlandet for å lære det gamle spelet.

Etter å ha fullført studiet på Norges musikkhøgskole har Jon jobbet som frilanser i ulike prosjekter. Han har jobbet som utøvende komponist sammen med finske samtidsdansere (RUIJA, 2015), undersøkt hvordan man kan fortelle historier på fela (Opp fra havet, 2017), og turnert med trioen VRANG på mange festivaler i Norge og i utlandet. Jon er også en mye brukt solomusiker, både i markeringer på slottet, i samarbeid med kor, og til dans. Det kan nevnes at
han har vunnet sin klasse på Landskappleiken i 2016 og 2018.
Jon er en nysgjerrig musiker, på stadig leting etter nye uttrykk.

Billetter kjøpes hos Ticketco.

Besøk gjerne Vokalkvintetten Fauna på hjemmesiden deres eller Facebook.

OBS! Publikum bes ta med varme klær og pledd!