Hopp til hovedinnhold

PABLO HELD TRIO AnJazz

Pablo Held Trio er en av de mest betydningsfulle artistene på den moderne europeiske jazzscenen! Under årets AnJazz får vi gleden av å høre dem i Aulaen på Domkirkeodden torsdag 11. mai 2023 kl. 18.00.

  • Pablo Held Trio
    Pablo Held Trio

Så ønsker vi Pablo Held Trio velkommen tilbake - denne gangen uten John Scofield. Om du var på AnJazz-konserten i 2015, ble du nok like bergtatt som oss, da vi fikk høre samspillet mellom Scofield og trioen.
På deres konserter overskrider de grensene mellom komposisjon og improvisasjon. Radikal spontanitet er et stikkord, og samholdet i Pablo Held Trio er basert på ønsket om å stadig gå inn i ukjente territorier.

Sammen med basisten Robert Landfermann og trommeslageren Jonas Burwinkel har pianisten Pablo Held stor suksess med sin trio. Pablo Held ble født i 1986 i en tysk musikerfamilie. Han tok trommetimer som fireåring, men piano var hans store lidenskap gjennom hele barndommen. Som 18-åring startet han å studere jazzpiano på Hochschule für Musik und Tanz i Köln.Trion er svært populære på Tysklands jazzscener, også på jazzscener ellers i Europa.

Pablo Held Trio består av:
PABLO HELD – piano
ROBERT LANDFERMANN – bass
JONAS BURGWINKEL – drums

”En av de store i dag er trioen til John Scofield – Pablo Held Trio. De beveger seg i samme landskap som legendariske Keith Jarrett/Gary Peacock og Jack DeJohnette. Trioen er i verdensklasse med et eksepsjonelt talent."

All About Jazz

Billetter


Ordinær kr. 320,- 
Ung INN kr. 270,-
Ledsager kr. 10,-

Billetter kan forhåndskjøpes hos eBillett.