Konserter med Gospelkoret Siri'us

Søndag 7. mai kl. 18.00 og 20.30 ønsker gospelkoret Siri’us velkommen til sin femte vårkonsert i Domkirkeruinene. Siri’us Gospelkor består av sangglade damer og har medlemmer fra Brumunddal, Moelv, Nes, Ottestad og Hamar.

  • Sirius_070517.jpg

4 tidligere vårkonserter i en fullsatt Hamardom har vært en stor suksess og koret har mottatt strålende kritikker og mange lovord fra presse og sitt voksende publikum. Mange ante ikke hva de kunne forvente seg og ble svært positivt og overraskende imponert over korets nivå. Tilbakemeldingene har vært udelt positive – som: «Jeg ble sterkt berørt flere ganger under konserten», «dere synger med en fantastisk innlevelse». “Koret løftet fram gospeltradisjonen på en solid og særegen måte med trøkk, rytmer og en “passion” som berørte publikum på en vakker og rørende måte”. Nå er det igjen tid for å bade Hamardomen i varme, sangglede, tilstedeværelse, godhet og masse, masse stearinlys. I og med det har vært så stor interesse har vi i år valgt å holde to konserter.

Dirigentfor Siri’us er Siri Christensen. Hun har jobbet som vokalist, musikalsk leder, dirigent og arrangør i mange år. Hun har bred erfaring som utøvende sanger i ulike sammenhenger. Siri har en markant og særpreget bluesstemme. De som har opplevd Siri live blir berørt både av hennes store stemme og hennes inderlighet i framføringen av låtene. Siri skriver og arrangerer låter både til Sirius og til sine øvrige musikalske prosjekter. Hun er et fyrverkeri av en dirigent, som også bidrar med egne innslag i løpet av konserten.

Musikere for kvelden;Sjur Lundstein (orgel/synth), Frøydis Grorud (saxofon/fløyte), Lasse Gulbrandsen (piano), Rolf Øyvind Hæg (perkusjon), og Vemund Stavnes (bass) og Dag Tofteng (gitar).

Sjurer en tangentmann fra Ringsaker med lang erfaring som backingmusiker for artistene Gaute Ormåsen, Amb show og Return. Rocker også innimellom slagene for dansglade folk med bandet Pegasus, som også deltok i norsk MGP i år.

Frøydis er kjent for oss alle gjennom NRK’s fredagsgullrekke - "Beat for Beat". Hun har samarbeidet med en rekke kjente musikere, bl.a. Rosa Passos (Brasil), Torun Eriksen, Tre Sopranos, Aasmund Nordstoga, Oslo Gospel Choir, Trio de Janeiro/Desafinado, Nora Brockstedt, Ole Edvard Antonsen, Bugge Wesseltoft, Secret Garden, Ole Paus, og har i likhet med Lasse hatt flere samarbeidsprosjekter med vår dirigent. Frøydis har også vært med på alle Siri’us sine konserter i Hamardomen og hun vil også fremføre låter fra egen skattkiste.

Lasse har samarbeidet med Siri i mange prosjekter. Han trakterte også tangentene da Siri’us hadde sin soul-konsert i Teatersalen i Brumunddal. Han er en velrenommert og erfaren gospelpianist/komponist og arrangør, med gospel som yndlingsgenre. Han spilte sju år for Mosaic og har spilt i ulike event-band i over 15 år. Han har blant annet spilt med Andrea Crouch, en av verdens mest solgte gospelartister.

Rolf, også kjent som Rolfer’n, har en allsidig bakgrunn og behersker de fleste sjangere av musikk. Han er vokst opp i et Beatles miljø og er spesielt stor fan av Paul McCartney og spiller i The Betales, et legendarisk norsk tribute band som turnerer i disse dager landet rundt. Du kan også høre ham på Håvard Caspersens siste plate.

Vemund spiller fast med Jarle Bernhoft i hans band, The Fashion Bruises. Vemund spilte først i bandet SPAN med Bernhoft, som var starten på et langvarig samarbeid mellom disse to eminente musikerne. Vemund er også en bassist som jobber med landets fremste artister.

Dag har som freelancegitarist og produsent jobbet med en rekke kjente og ukjente artister, kor og grupper. Noen på scene, andre på teater og studio. Rybak, Jørn Hoel, Odd Rene Andersen, Tom Mathisen, Marianne Antonsen, Christian Ingebrigtsen, Jan Groth, Ole Børud, Henning Kvitnes, Alex Rosèn etc.

 
Siri’us ser frem til konsertene i Hamardomen. Den mektige atmosfæren, flotte akustikken under vakker lyssatt hvelving - skaper en fantastisk stemning og gir en ærbødig opplevelse. Det er allerede solgt mange billetter, og erfaring viser at det kan lønne seg å kjøpe billetter på forhånd. Billetter kan kjøpes av korets medlemmer, forhåndsbestilles pr. sms til 909 36 117 eller kjøpes ved inngangen konsertkvelden, kontant/kortterminal.


Velkommen til en perfekt stemningsfull kveld, i møte med en varm, energisk og tilstedeværende sangglad gjeng i vårhelgen din!

Besøk gjerne korets hjemmeside eller følg dem på Facebook også.